page_banner

Вести

Tianjia изгради нова работилница за прочистување на Anhui Crystro за да и помогне на нејзината индустрија да се надгради, надевајќи се дека ќе продолжи да води во областа на производството и истражувањето и развојот.
Anhui Krischuang Crystal Material Co., Ltd. е научна и технолошка компанија специјализирана за производство и развој на кристали.Нејзиниот опсег на примена на производи е главно концентриран во комуникациите, воздушната, автомобилската, медицинската, убавината и другите индустрии.TGG кристалот е одличен магнето-оптички кристал, фотоволтаични апликации во фибер ласерски изолатори и други уреди;GGG кристал е одличен YIG, Bi: YIG супстрат материјал, фотоволтаични апликации во оптички влакна комуникациски изолатор;YAG е одличен ласерски кристал, кој се користи во ласери со цврста состојба.Кристалот за сцинтилација GAGG е клучен и идеален материјал за PET-CT и CT сликање во областа на нуклеарната медицина.

640640Проект Cleanroom

 

Crystro има широк бизнис во светот и ќе воспостави глобална продажна мрежа во следните две години за да ја подобри понудата на висококвалитетни кристални производи и решенија за клиентите.

Во областа на производството, Crystro има совршена целосно автоматска производствена опрема.Во моментов, нејзините производи се главно концентрирани во производството на YAG, TGG, GGG и GAGG.Применува напредни технолошки процеси, имено технологија на производство, за да се намали потрошувачката на енергија и да се обезбеди одржлив развој.

Во областа на истражување и развој, Crystro има основано центар за истражување и развој на кристали за развој на различни видови кристали.Обезбедете техничка поддршка и услуги за обука на клиентите за нови апликации и истражување и развој на нови производи.

Чиста 16Чиста собачиста соба 17Вградување на горниот таванМашина 1чиста соба3


Време на објавување: 11.08.2022